Nabídka kvalitního drůbežího, vepřového a hovězího masa
14.10.2015
Opět jsme pro Vás zprostředkovali velmi oblíbenou dodávku kvalitního drůbežího, vepřového a hovězího masa.
UZÁVĚRKA OBJEDNÁVEK nejpozději 3. 11. 2015!
KACHNA BARBARIA – vyšlechtěná ve Francii, má velmi málo tuku oproti zdejší tradiční kachně. Je vhodná pro klasické pečení i pro přípravu specialit (minutky, špízy, rolády, mletá masa apod.). Odchov těchto kachen, jediný ve střední Evropě má tradici v Jindřichově Hradci. Je velký rozdíl mezi kačenou, která má nejjemnější maso, nespéká se a je možno z ní udělat až 6 porcí + polévku z drobů, tato kachna dosahuje tržní váhy 1,6 kg – 2 kg a kačerem, který dosahuje tržní váhy od 2,8 kg – 4 kg. Vedle klasického pečení se právě kačer hodí k přípravě specialit, z důvodu vyšší hmotnosti prsou a stehen. Kvůli chuti kachen Barbarií a velké hmotnosti kačera, který nahradí husu, dostaly v Čechách Barbarie lidový název HUSOKACHNY.
HUSA – krmená domácím způsobem, tj. šrotem, odpadovým pečivem a zeleným krmením na pastvinách. V podstatě jde o kvalitu BIO, maso prosté chemických příměsí a různých doplňků do výživy. Dosahuje průměrné váhy 4 kg (3 – 6 kg / 1 ks).
KUŘE BROJLER – krmený stejným způsobem jako husa s venkovním výběhem, maso velmi šťavnaté, na první pohled je vidět rozdíl mezi kuřetem běžně prodávaným. Dosahuje váhy od 1,8 kg – 3 kg). U veškeré drůbeže je váha uváděna v připravené formě k odběru, tj. tržní kus je vykuchaný mražený nebo chlazený včetně drobů.
CENÍK DRŮBEŽE
- Kuře (bez vázané vody a růstových hormonů) = 102,- Kč / 1 kg
- Kachna Barbaria (husokachna) = 125,- Kč / 1 kg
- Kachna tradiční česká = 109,- Kč / 1 kg
- Husa = 180,- Kč / 1 kg
- Perlička = 220,- Kč / 1 kg
Dodávka: kuřata cca 2,5 kg, kachny cca 2,5 kg, husokachna cca 3,5 kg.
CENÍK VEPŘOVÉHO MASA z domácího chovu
- Kýta = 180,- Kč / 1 kg
- Pečeně b.k. = 220,- Kč / 1 kg
- Plec = 170,- Kč / 1 kg
- Krkovice b.k. = 220,- Kč / 1 kg
- Panenka = 240,- Kč / 1 kg
- Bok s kostí = 130,- Kč / 1 kg
- Koleno zadní = 130,- Kč / 1 kg
- Koleno přední = 110,- Kč / 1 kg
- Syrové sádlo bez kůže = 110,- Kč / 1 kg
Dodávka: Zabalené balíčky cca 1,2 – 1,4 kg.
CENÍK HOVĚZÍHO MASA z malého chovu
Maso z malého chovu, velmi kvalitní, ekologický chov, krmeno bez jakýchkoli příměsí a maso je naprosto čerstvé. Při porážce jednoho (max.2 kusů) hovězího budou vyřízeny objednávky podle časového pořadí.
- Hrudí a žebra = 150,- Kč / 1 kg
- Přední = 180,- Kč / 1 kg
- Přední-péro = 220,- Kč / 1 kg
- Zadní = 240,- Kč / 1 kg
- Roštěná = 280,- Kč / 1 kg
- Kližka = 190,- Kč / 1 kg
- Svíčková = 670,- Kč / 1 kg
Dodávka: Zabalené balíčky cca 1,2 – 1,4 kg, maso velmi kvalitní z jednoročních býčků z ekologického chovu, bez ftalátů a vody, naprosto čerstvé.
CENÍK DELIKATES
- Vepřové maso zavařené = 90,- Kč / sklenička 330 ml
- Vepřová selská uzená klobása = 320,- Kč / 1 kg
- Hovězí paštika = 60,- Kč/ sklenička 210 ml
- Hovězí zadní sušené (Jerky) = 100,- Kč / 50 g
Objednávky zasílejte nejpozději do 3. 11. 2015, pouze na e-mail: zuzana.hroudova@tclub.cz
Předem se omlouváme, ale pozdějším objednávkám díky velkému počtu objednávek nemůžeme vyhovět!
Odběr je možný pouze osobně a to v termínu 10. 11. 2015, v 17:30 hodin v T-CLUBU v Krásném Březně.

Nabídka kvalitního drůbežího, vepřového a hovězího masa
Opět jsme pro Vás zprostředkovali velmi oblíbenou dodávku kvalitního drůbežího, vepřového a hovězího masa. UZÁVĚRKA OBJEDNÁVEK nejpozději 3. 11. 2015! KACHNA BARBARIA - vyšlechtěná ve Francii, má velmi málo tuku oproti zdejší tradiční kachně. Je vhodná pro klasické pečení i pro přípravu specialit (minutky, špízy, rolády, mletá masa apod.). Odchov těchto kachen, jediný ve střední Evropě má tradici v Jindřichově Hradci. Je velký rozdíl mezi kačenou, která má nejjemnější maso, nespéká se a je možno z ní udělat až 6 porcí + polévku z drobů, tato kachna dosahuje tržní váhy 1,6 kg – 2 kg a kačerem, který dosahuje tržní váhy od 2,8 kg – 4 kg. Vedle klasického pečení se právě kačer hodí k přípravě specialit, z důvodu vyšší hmotnosti prsou a stehen. Kvůli chuti kachen Barbarií a velké hmotnosti kačera, který nahradí husu, dostaly v Čechách Barbarie lidový název HUSOKACHNY. HUSA - krmená domácím způsobem, tj. šrotem, odpadovým pečivem a zeleným krmením na pastvinách. V podstatě jde o kvalitu BIO, maso prosté chemických příměsí a různých doplňků do výživy. Dosahuje průměrné váhy 4 kg (3 – 6 kg / 1 ks). KUŘE BROJLER - krmený stejným způsobem jako husa s venkovním výběhem, maso velmi šťavnaté, na první pohled je vidět rozdíl mezi kuřetem běžně prodávaným. Dosahuje váhy od 1,8 kg – 3 kg). U veškeré drůbeže je váha uváděna v připravené formě k odběru, tj. tržní kus je vykuchaný mražený nebo chlazený včetně drobů. CENÍK DRŮBEŽE- Kuře (bez vázané vody a růstových hormonů) = 102,- Kč / 1 kg
- Kachna Barbaria (husokachna) = 125,- Kč / 1 kg
- Kachna tradiční česká = 109,- Kč / 1 kg
- Husa = 180,- Kč / 1 kg
- Perlička = 220,- Kč / 1 kg
- Kýta = 180,- Kč / 1 kg
- Pečeně b.k. = 220,- Kč / 1 kg
- Plec = 170,- Kč / 1 kg
- Krkovice b.k. = 220,- Kč / 1 kg
- Panenka = 240,- Kč / 1 kg
- Bok s kostí = 130,- Kč / 1 kg
- Koleno zadní = 130,- Kč / 1 kg
- Koleno přední = 110,- Kč / 1 kg
- Syrové sádlo bez kůže = 110,- Kč / 1 kg
- Hrudí a žebra = 150,- Kč / 1 kg
- Přední = 180,- Kč / 1 kg
- Přední-péro = 220,- Kč / 1 kg
- Zadní = 240,- Kč / 1 kg
- Roštěná = 280,- Kč / 1 kg
- Kližka = 190,- Kč / 1 kg
- Svíčková = 670,- Kč / 1 kg
- Vepřové maso zavařené = 90,- Kč / sklenička 330 ml
- Vepřová selská uzená klobása = 320,- Kč / 1 kg
- Hovězí paštika = 60,- Kč/ sklenička 210 ml
- Hovězí zadní sušené (Jerky) = 100,- Kč / 50 g